Appartement huren: niet meer beschikbaar Olympiaplein in Wageningen

  • 97 m2
  • 3 kamers
  • 28 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Wageningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Duurzaam wonen in Wageningen

Op dit moment worden er 27 duurzame 3-K appartementen gerealiseerd in het voormalig stadskantoor van Wageningen. De appartementen zijn compleet gerenoveerd en gas loos.
Wageningen is centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De appartementen variëren van 68m2 tot 108m2 met een huurprijs van € 1.195,00 tot € 1.395,00 per maand.
Ieder appartement beschikt over een eigen belinstallatie met video en speaker voorziening om de deur beneden in de centrale hal te openen.

De keuken is voorzien van een composiet werkblad in de kleur zwart, keramische kookplaat, combimagnetron, koelkast en een afzuigkap. De appartementen beschikken over 1/2 slaapkamers.
De badkamer is voorzien van keramische tegels in de kleur antraciet, wastafel met bijpassend planchet en een spiegel. Ook heeft elk appartement toegang tot de gezamenlijke tuinpatio.
Elk appartement heeft een eigen wasruimte met een aansluiting voor de wasmachine en droger. Tevens zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming. In de kelder zit nog een privé berging en is er een gezamenlijke berging voor het stallen van fietsen.

Bijzonderheden:
Inkomenseis 3x de kale huur | Minimale huurperiode 12 maanden | Borgsom 1 maand huur | Woningdelers/studenten niet toegestaan

Je huurt een appartement op basis van plattegronden. Wil jij de huurprijs weten van een specifiek appartement? Of meer informatie over het huren van deze woningen? Stuur ons dan een e-mail.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Wageningen
Wijk/buurt: De Buurt-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart