Daphne zoekt een Kamer in Wageningen

Daphne zoekt: Een Kamer in Wageningen

  • Kamer
  • Min. 10 m2
  • Vrouw
  • 19 Per direct

Hi iedereen!

Mijn naam is Daphne Visser en zoals bijna iedereen op deze site ben ik op zoek naar een kamer - what's new huh? ;). Ik ga mijn plekje in het drukke amsterdam verruilen voor een kamer in de City of Life - wageningen. Aangezien het studiejaar 1 september begint ben ik per direct op zoek naar een plekje in deze mooie stad.

Even wat over mezelf:
Ik heb de afgelopen drie jaar samen gewoont met 3 lieve huisgenoten in een flatje in Amsterdam. Er was weinig privacy, maar veel gezelligheid! Het lukte ons om een kleine familie te vormen en hier ben ik weer naar opzoek. Ik ben 24 jaar, net afgestudeerde Filosofie Bachelor en hou van goede (maar ook slechte) gesprekken. Koffie leuten en lekker samen eten. Ik ben het type huisgenoot die gestelt is op stilte tijdens tentamenweken, maar je dan nog elke keer dat je thuiskomt zal vragen hoe het met je gaat. Ik hou van lezen, netflix en chill (maar dan het echte chillen :p), uitgaan, heerlijk eten en ben vaak lekker druk bezig. Ik ben niet altijd even opgeruimd, maar weet hoe ik moet schoonmaken door mijn 2 jaar ervaring in de thuiszorg.

Er is veel meer over mij te zeggen, maar dat doe ik liever tijdens de hospiteeravond. Mocht je nu nog vragen hebben, stuur me dan een berichtje!

Algemene informatie: Daphne
  Vrouw, 30 jaar