Ella zoekt een Studio / Appartement / Kamer in Wageningen

Ella zoekt: Een Studio / Appartement / Kamer in Wageningen

  • Studio / Appartement / Kamer
  • Min. 15 m2
  • Vrouw
  • 22 Per direct

Haii, ik zal me even kort voorstellen! Ik ben Ella, 20 jaar, kom uit Amsterdam en ben dit jaar aan mn tweede jaar van de Bachelor Voeding en Gezondheid beginnen. 

Ik hou heel erg van sport, heb lang op hockey gezeten en heb ook een tijdje tennis en atletiek gedaan. Hier in Wageningen tennis ik graag bij Walhalla en ga ik soms bij de bongerd squashen! Ik hou van reizen, ben vorige zomer naar Egypte geweest, waar ik echt geweldig heb kunnen kitesurfen en kom nu net terug van een aantal weken in Japan.

Ik vind het heerlijk om thuis te chillen en ik word heel blij van samen koken en eten. Uitgaan met vrienden of samen thuis borrelen vind ik super gezellig. Zoetigheid kan ik echt niet laten staan en ik vind bakken dan ook echt leuk! (ook al moet ik toegeven dat ik nog best wat kan leren, want het bananenbrood dat ik probeerde te maken werd meer een soort baksteen dan brood)

Verder zit ik bij het Dames Dispuut Dionysos van mijn studievereniging, waarbij we elke woensdag avond samen allerlei activiteiten doen.

Hopelijk schetst dit een beetje een beeld van mij! Groetjess!!

Algemene informatie: Ella
  Vrouw, 20 jaar
Type huurder: Student
  2e jaars Voeding en Gezondheid (UNIVERSITEIT)
  Lid van Dames dispuut Dionysos