simon zoekt een Kamer in Wageningen

simon zoekt: Een Kamer in Wageningen

  • Kamer
  • Min. 6 m2
  • Man
  • 22 Per direct

Mijn naam is Simon kense.
Ik ben een 22 jarige student die de afgelopen 4,5 jaar in Eindhoven heeft gewoond.
In februari ben ik afgestudeerd aan het HBO in de richting Life-Science maar ik was nog niet klaar met het studentenleven.
Daarom heb ik besloten om nog een 2 jaar durende master achter mijn studie aan te plakken in de richting van Plant biotechnology aan de WUR.
Van mezelf ben ik een actief en sociaal persoon die eigenlijk overal wel voor in is. Zo vindt ik het leuk om feestjes te organiseren zoals bijvoorbeeld een silent disco avondje of een game night met verschillende (drank) spelletjes. Een mooie bijkomstigheid hiervan is dat ik mijn ruggengraat heb achtergelaten toen ik op kamers ging en ik dus vaak doorga tot in de late uurtjes. Ook houd ik ervan om sportief bezig te zijn en ik heb dan ook altijd gewaterpolo√ęd. Daarnaast vindt ik het gezellig om een vriendschappelijk potje tennissen al moet ik zeggen dat mijn tennis kunsten de laatste jaren flink achteruit zijn gegaan. Verder onderhoud ik nog een aquarium met verschillende warm water vissen en heb ik afgelopen week een gitaar gekocht waarop ik hoop een beetje te kunnen leren pingelen.

Algemene informatie: simon
  Man, 23 jaar