Gosse  zoekt een Studio / Appartement / Kamer in Wageningen

Gosse zoekt: Een Studio / Appartement / Kamer in Wageningen

  • Studio / Appartement / Kamer
  • Min. 10 m2
  • Man
  • 22 Per direct

Ik ben Gosse de Bloois, kom uit Enschede en ben 18 jaar. Komend jaar ga ik internationale ontwikkelingsstudies doen aan de Universiteit van Wageningen, omdat ik veel geef om het verbeteren van de levenskwaliteit van andere mensen. Daarnaast zit ik bij Ceres (eerstejaars), omdat ik volop wil genieten van een geweldige studententijd. Het lijkt me ook erg leuk om op een mooi huis te wonen met mensen waar ik het goed mee kan vinden. Ik wil graag een goede band kunnen opbouwen met de huisgenoten en veel gezellige avonden hebben. Van een avondje gezellig samen bier drinken ben ik ook niet vies.
Ik zal even wat over mezelf vertellen. Mijn hobby’s zijn voetballen, gitaar/een beetje piano spelen en voor bij de gitaar heb ik afgelopen jaar zangles gehad. Zoals ik al zei houd ik er ook van om een avondje te bieren met mijn vrienden en gewoon te chillen, maar ook van samen bordspellen spelen of zo iets dergelijks, kortom houd ik gewoon van gezelligheid. Op het moment woon ik met mijn moeder, zus, zusje en een hele beestenboel thuis. Mijn vader woont ergens anders omdat mijn ouders zijn gescheiden maar die zie ik nog wel iedere week.
Als ik mezelf zou beschrijven zal ik zeggen dat ik rustig, eerlijk, stabiel en redelijk nuchter ben. Ik houd ook wel van een diepgaand gesprek waar mooie onderwerpen aan te pas komen, maar ook van gewoon dom lullen en dubbel liggen om slechte grappen. Soms vind ik het ook leuk om een ‘dom’ plan gewoon uit te voeren, zonder na te denken. Ik denk dat je daar vaak mooie herinneringen aan over houdt.
Daarnaast kan ik met veel mensen goed opschieten en ben ik erg open voor andere dingen dan wat ik normaal vind. Vaak vind ik het fijn om redelijk actief bezig te zijn. Ik klus en sport bijvoorbeeld wel veel, maak schoon wanneer het nodig is en vind koken leuk om te doen.

Algemene informatie: Gosse
  Man, 22 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars internationale ontwikkelingsstudies (UNIVERSITEIT)
  Lid van W.S.V. Ceres