Nanne zoekt een Studio / Appartement in Wageningen

Nanne zoekt: Een Studio / Appartement in Wageningen

  • Studio / Appartement
  • Min. 30 m2
  • Vrouw
  • 19 Per direct

Hallo!

Ik, niet-rookster van 37 jaar, ben creatief van geest inclusief handige handjes, muzikale noot in gehoor en (in mindere mate) daad, heb boekjes van papier, een collectie vinyl en cassettebandjes en ben tegelijkertijd zoekend naar allerhande vormen in de digitale 21 eeuwse techniek. Met ontzettend veel plezier ben ik coördinator en techniekdocente voor menskes van 4 t/m 99 jaar. Ik haal ontzettend veel plezier uit mijn werk. Ben een rustig, spontaan en betrokken persoon in huis, die niet vies is van een klusje van wel en wee. Een schone, fijne en huiselijke plek ambieer ik. Plantjes, mensen en dieren maken het blije kind in mij los. Mijn pen krabbelt soms een valse noot in de lucht, een tekeningetje op papier, of veel te lange verhalen die ik niet altijd uitspreek, het liefst met een zonnetje in mijn gezicht. En diverse muzikanten vullen mijn kamer geregeld met hun kunsten.
Door twee metgezellen word ik vergezeld: Sam (hij) & Loetje (zij), letterlijk POESlief, beiden alweer 3 jaar, zijn schattebouten met een lichtelijke ondeugd en groot liefdadigheidsgehalte. Buitenlucht is zeer prettig voor hem, zij hobbelt nieuwsgierig door het huis en vindt daar haar plekje. Beiden zijn lichtelijk prettig gestoord, maar dat hebben ze in hun opvoeding meegekregen. Zij hebben mij als hun persoonlijke dienster, met trouwe aandacht en een gepaste verzorging voor zowel kattenbeest als omgeving.

Na tien jaar in een woongroep te hebben gewoond, ben ik toe aan iets meer privacy dan enkel een kamer. Een woongroep vind ik helemaal oké, mits ik maar mijn eigen huishoudentje grotendeels kan runnen, dus bijvoorbeeld van een keukentje word ik heel blij. Maar het liefst helemaal een eigen stek. En een droom is een eigen tuin.

Oja, ik heb hoogtevrees, dus ik woon liever niet hoger dan verdieping drie, al dan het liefst gewoon met beide voetjes op de grond.

Met hartelijke groet,
Nanne Loot

Algemene informatie: Nanne
  Vrouw, 41 jaar
Type huurder: Starter