Apartment for rent: no longer available Sprengerlaan in Wageningen

  • 74 m2
  • 3 rooms
  • 28 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Wageningen. You can contact the advertiser if you have any questions.

Sprengerlaan 1 te Wageningen

OP UITSTEKENDE LOCATIE OP DE WAGENINGSE BERG GELEGEN RUIME 3-KAMER APPARTEMENT, gemeubileerd met berging op de begane grond.

Dit goed onderhouden hoekappartement op 1ste woonlaag en biedt aan de voorzijde een schitterend vrij uitzicht over plantsoen en de bosrand. Gelegen in klein appartementen-complex in de prachtige woonwijk “De Sahara” op de Wageningse Berg. Mooi vrij uitzicht over groot grasveld op loopafstand van de bossen, arboretumtuinen en de Bergrand. Bouwjaar 1964, woonoppervlakte 74 m² en inhoud 240 m³.

Indeling: entree, hal, meterkast, toilet, ruime woonkamer circa 36 m² (in twee delen, een deel als extra slaapkamer ingericht) met extra zijraam en zowel aan de voor- als achterzijde een deur naar het balkon.
Dichte keuken met vernieuwde opstelling voorzien van inbouwapparatuur, te weten: 4 pits gaskookplaat, oven & afzuigkap. Tevens is hier de cv-combiketel geplaatst.
Vanuit de keuken is ook een deur naar het balkon. Hoofdslaapkamer circa 11 m², 2e slaapkamer circa 6,5 m², volledig betegelde badkamer voorzien van inloopdouche met thermostaatkraan, vaste wastafel, handdoekradiator en was en droogmachine.

Huur inclusief gebruik van privé berging die via de achterzijde te bereiken is, zodat fietsen goed en veilig binnen gestald kunnen worden. Niet rokers. Geen huisdieren.

Huurprijs per maand: Euro 1100,- exclusief service-kosten*.
Datum: Vanaf 1 september 2023, minimal 1 jaar contract.

De woning is per 21/08/2023 beschikbaar. –
*Het appartement is gestoffeerd en gemeubileerd. – De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit en exclusief televisie en internet.
– Waarborgsom is 2x de huurprijs.

Read more with an subscription!

General information

City Wageningen
District/Neighbourhood: Anders
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Internet
Wifi
Private living room
Waste surcharge
Private balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Terrace
Garden
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes
Show on map